Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ενημερωτική Ημερίδα "Ημέρα Αφιερωμένη στην Εθελοντική Αιμοδοσία και το Μυελό των Οστών"

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» υπέγραψαν την Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014, Σύμφωνο Συνεργασίας για τη θέσπιση Ημέρας Αφιερωμένης στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και το Μυελό των Οστών. 
Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θεσπίσθηκε στα σχολεία ως Ημέρα Αφιερωμένη στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και το Μυελό των Οστών η 7η Νοεμβρίου.

Η Τράπεζα Αίματος Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αχαρνών «ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ» στα πλαίσια του εορτασμού της7ης Νοεμβρίου, Ημέρας Αφιερωμένης στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και το Μυελό των Οστών,την 22α Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική σχετική Ημερίδα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών (Μπόσδα & Φιλαδελφείας)

Στην Ημερίδα συμμετέχει με ομιλητές το Γ.Ν.Α. "Σισμανόγλειο-Αμ.Φλέμιγκ" και ο Σύλλογος "Όραμα Ελπίδας" - Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» (Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση με τους ομιλητές).